ETAPA 1:
Studiul celor mai importanti parametrii care pot fi utilizati pentru realizarea sistemului de trasabilitate si autentificare a mierii si vinului.
ETAPA 2:
Dezvoltarea metodei multi-izotopice utilizand IRMS si CF-IRMS pentru a estima originea geografica a vinului si a mierii.
ETAPA 3:
Dezvoltarea de noi metode avansate pentru: -stabilirea trasabilitatii pe lantul apa-sol-planta/must-vin legata de originea geografica, anul de productie, soiul vitei de vie si conditiile locale de mediu, -identificarea
markerilor de trasabilitate pe lantul apa-sol-planta/nectar-polen-miere in relatie cu originea geografica si botanica a mierii.
ETAPA 4:
Dezvoltarea de metode multi-izotopice noi si avansate de determinare a amprentei izotopice cu ajutorul careia sa se detecteze falsificarea mierii si vinului pe lantul de producere.
ETAPA 5:
Elaborarea si dezvoltarea modelelor noi experimentale care sa integreze datele obtinute in etapa 2 si 3 si care sa se aplice la realizarea corecta si precisa a trasabilitatii mierii/vinului.
PAGINA PRINCIPALA